Tehnologia TOMRA SURE RETURN

Tehnologia patentata Sure Return™ de la TOMRA oferă capacități unice mașinilor automate de colectare, asigurând recunoașterea precisa a recipientelor și securitatea necesara împotriva fraudării procesului de emitere a cupoanelor valorice. Sistemul optic al TOMRA True Vision™ oferă imagini și informații de calitate superioara.

Este extrem de complicat sa recunoști cu precizie și rapiditate un recipient din mii de tipuri de recipiente.  Tehnologia TOMRA Sure Return™  este soluția perfecta care îndeplinește cu brio acest rol.

Sistemul de recunoaștere a formelor recipientelor se bazează pe captarea de imagini și identificarea recipientelor în aceste imagini, prin extragerea conturului acestora și compararea conturului cu altele aflate în baza de date a mașinii automate de reciclare.

Diferența dintre TOMRA Sure Return™ și alte sisteme sta in modalitatea in care este citit conturul. Astfel, sistemele dotate cu TOMRA Sure Return sunt unice în ceea ce privește viteza, acuratețea de recunoaștere a recipientelor și siguranța.

 

TOMRA SURE RETURN™

SUPRAVEGHERE VIDEO
CONTINUA

  • Sistemul TOMRA Sure Return™ monitorizează in mod continuu recipientele, de la intrarea acestora in aparat, în interiorul sistemului de recunoaștere – oferind deținătorului aparatului siguranța ca sistemul nu poate fi fraudat.

CEA MAI RAPIDA
INTERFAȚĂ CU CONSUMATORUL

  • Funcția gatekeeping permite detecția imediata a recipientelor incorecte sau nepermise
  • Rapiditatea în recunoașterea dispozitivelor asigura traficul rapid la orele de varf

SISTEM DE RECUNOȘTERE
OPTICA REVOLUȚIONAR

  • Spre deosebire de alte tehnologii TOMRA Sure Return identifica recipientele indiferent de poziția acestora în camera de preluare.
  • Lentila Freshnell cu care este dotata camera previne efectul de tip “ochi de peste”, astfel mărimea recipientului este citita corect
  • Remunerarea asociata fiecărui recipient este corect asociata datorita aceste tehnologii revoluționare