Aparat pentru colectare T-90

Aparatul pentru colectare selectiva T-90 a fost creat special pentru spatiile comerciale care aveau nevoie de un aparat automat (reverse vending machine) cu o capacitate mare de stocare inclusa. Aparatele complete InPac de la TOMRA sunt soluția ideala pentru magazine care au nevoie de un automat eficient din punct de vedere al spațiului. Dotat cu tehnologia TOMRA Flow Technology™, T-90 recunoaște instant recipientele fără a le roti, crescând astfel viteza de preluare și capacitatea de adaptare la diverse forme ale recipientelor.

In designul modern al aparatului pentru colectare selectiva T-90 este incorporat un număr redus de componente care îndeplinesc funcțiuni multiple, asigurând simplificarea procesului de mentenanță și operare zilnica. Sistemul de ghidare cu afișaj pe ecranul aparatului face ca experienta reciclării /colectării selective sa fie mai eficienta și mai rapida. Mai mult, T-90 are incorporata tehnologia de compactare a dozelor crescând rația de compactare cu pana la 40% în comparație cu alte modele.

Mașina poate fi configurata sa preia atât recipiente de sticla sau PET  cat și doze reciclabile, sau un mixt din cele enumerate.

Versiunile disponibile includ opțiunea descărcării prin fata aparatului cat și prin spatele acestuia.  Acesta poate fi poziționat ca atare în spațiul comercial sau incastrat, cu spatele într-o zona de depozitare și fata către o zona cu trafic de clienți. Aparatele de colectare T-90 pot fi dotate cu sistemul de cădere atenuata SoftDrop destinat recipientelor reutilizabila. Sunt disponibile, astfel, multiple  personalizări.

Trăsături principale

DESIGN MODERN

  • Simboluri intuitive si ecran tactil
  • Ușor de operat – dotat cu senzori pentru volum ai pubelelor și panouri luminoase
  • Creat pentru a fi personalizat cu ușurință

INTELIGENT ȘI SIMPLIFICAT

  • Tehnologie noua de compactare ce creste semnificativ capacitatea de stocare
  • Mai puține componente dar multifuncționale – pentru un proces facil de mentenanță
  • Recunoașterea recipientelor fără a le roti – un proces mai rapid de colectare /reciclare

FLEXIBIL

  • Disponibil în 4 configurații și posibilitate de extindere
  • Indicatorii de umplere a pubelei permit planificarea descărcării
  • Permite adăugarea tehnologiei de cădere controlata SoftDrop destinata recipientelor reutilizabile

TEHNOLOGIE INCORPORATA

TOMRA FLOW TECHNOLOGY

Cea mai recenta tehnologie de recunoastere a recipientilor ofera aparatului capacitati unice pastrand in acelasi timp gradul ridicat de securitate si acuratete.