Prese pentru deseuri

Orwak este unul dintre liderii mondiali în soluții de compactare și balotare pentru deșeuri de ambalaj solide. Compactoarele și sistemele de balotare Orwak ușurează activitatea de management al deșeurilor, făcand-o mai profitabilă și mai eficientă.

Produse ORWAK din oferta ECOPROTECH ENGINEERING

Tom

TOM este un sistem de compactare a deșeului destinat spaţiilor publice care îndeplinește multiple funcțiuni. Locațiile în care se potrivesc de minune sunt restaurantele, cafenelele, cantinele, aeroporturile, stațiile de autobuz și tren, parcurile tematice sau mall-urile.  TOM are aproximativ aceeași dimensiune cu o pubela convențională dar poate depozita o cantitate de șapte ori mai mare!

Operarea hands-free păstrează mediul curat, igienic și atrăgător. Datorita noii dotări TOM Connect, TOM este capabil să trimită alerte atunci când pubela este plină și trebuie deservită.

Orwak Compact

 

Orwak Compact și-a câștigat numele datorită designului sau compact. Amprenta mica la sol în combinație cu înălțimea redusă permit amplasarea sa într-o diversitate mare de spaţii. Aceasta gamă de produse este alegerea ideală pentru companii care au o cantitate mică de deșeu de ambalaj reciclabil. In varianta sa standard aparatul vine dotat cu selectorul de material și funcție de auto start.

Orwak Power

Orwak Power face parte din categoria de sisteme de balotare foarte puternice și dinamice, fiind dotat cu tehnologia Black Star Technology – un concept hidraulic inovativ care oferă mai multă putere și o durabilitate extinsă. Orwak Power are un design compact fiind ușor de transportat și instalat în locații unde înălțimea tavanului este limitată.  Mașinile de balotat din gama Power sunt rapide, având câteva dotări inteligente care vă vor ajuta sa țineți o evidenţă a sistemelor de compactare și reciclare.  Dotările standard includ funcția de selecție a materialului și de auto start.

Orwak Multi

Un singur utilaj – mai multe tipuri de deșeu! Orwak Multi face parte din gama de mașini de balotat cu mai multe camere facilitând sortarea și compactarea diverselor tipuri de material chiar la sursă. In dotarea standard produsul vine cu doua camere dar instalația poate fi extinsă cu alte camere pentru a putea creste o dată cu afacerea dumneavoastră.  Soluția multi cameră poate forma  o mică stație de reciclare în sine.

Orwak Flex

Orwak Flex este un produs creat pentru a răspunde unor nevoi speciale de management și compactare a deșeului precum – managementul sacilor cu amestec de deșeuri, deșeuri periculoase ce trebuie compactate într-un compactor de oţel. Soluția Orwak Flex poate fi folosită fie pentru balotare fie pentru compactare în saci.

Brickman

Brickman este o soluție automatizată care generează brichete compacte, făcând parte din familia de compactoare care transformă cantități mari de deșeu în brichete de mici dimensiuni destinate reciclării.  Presa micșorează volumul deșeului într-un mod eficient din punct de vedere al costului, diminuând nevoia de transport intern. Brickman este o soluție confortabilă de management al deșeurilor tocmai pentru că poate fi încărcată în timpul funcționării – nu este necesara deschiderea niciunei trape pentru încărcare iar brichetele nu necesită legare.

Orwak Horizontal

Orwak Horizontal este o mașină de balotat automatizată integral ce răspunde tuturor cerințelor și provocărilor prezente într-o afacere care implică managementul pe scară largă  a unor volume mari de deșeuri din ambalaj reciclabil de hârtie, carton și plastic. Presele reduc rapid volumul deșeurilor într-un mod eficient din punct de vedere al costului și îmbunătățesc procesele interne logistice. Procesul de balotare este complet automatizat,  dar exista posibilitatea operării sale manuale pentru mașinile de balotat orizontale, acolo unde această variantă este preferată.

Cere oferta personalizata

    Adresa:
    Str. Barbu Vacarescu Nr. 164A, Etaj 1, Cladire Birouri, Sector 2, Cod Postal 020285, Bucuresti

    Contact Prese Orwak: +4 0727 777 798
      Fax: +4 031 103 01 26