Aparat pentru colectare T-70

T-70 a fost creat special pentru locațiile unde sunt colectate volume medii de recipiente reciclabile sau reutilizabile. Acest aparat de colectare selectiva are o mărime compacta, fiind soluția ideala pentru spatii limitate.

Aparatul de colectare selectiva T-70 poate depozita cu 50% mai mult material în comparație cu modelele anterioare. Mașina este dotata cu sisteme de compactare și stocare ce pot fi configurate sa permită colectarea permanenta a recipientelor reutilizabile de sticla, PET sau a dozelor.

  • Eficient din punct de vedere al spațiului ocupat și al spațiului de stocare
  •  Rapid și ușor de operat
  •  Un compactor pentru fiecare tip de material

Trăsături principale

RAPIDITATE

Recunoaștere la 360⁰ fără opriri în procesul de rotație ce permite returnarea mai rapida de recipiente pentru o experienta de reciclare perfecta!

INTERACTIV

Permite creșterea brandului prin software-ul care permite crearea de programe de loialitate și recompensa pentru utilizatori cat și afișarea de imaginii și informații  despre campaniile de CSR sau promoțiile oferite de companie prin intermediul ecranului tactil de mare rezoluție .

INTELIGENT

Instrucțiunile intuitive afișate pe ecranul tactil asigura accesul facil al clienților și al personalului din magazin.

TEHNOLOGIE INCORPORATA

TOMRA FLOW TECHNOLOGY

Cea mai recenta tehnologie de recunoastere a recipientilor ofera aparatului capacitati unice pastrand in acelasi timp gradul ridicat de securitate si acuratete.