Soluția completa de colectare și stocare Kiosk

KIOSK este un sistem complet de colectare, sortare si depozitare temporara a recipientelor reciclabile sau reutilizabile. Cele mai performante mașini de colectare (automate) TOMRA și cea mai noua tehnologie de recunoaștere și sortare a deșeului sunt incorporate într-o soluție de tip container care poate fi plasata cu ușurință în parcările marilor retaileri, la îndemâna clienților care doresc sa recicleze sau sa returneze ambalajele reutilizabile. KIOSK poate prelua pana la trei tipuri de materiale și este soluția ideala pentru locațiile unde este returnat/adus spre reciclare un volum mare de recipiente.

 

KIOSK este o soluție extrem de eficienta de depozitare și compactare ce revoluționează procesele de returnare și management al deșeurilor reciclabile, atât pentru personalul care se ocupa cu managementul deșeului cat și pentru clienți.

Spre deosebire de alte sisteme de depozitare și management al deșeului care trebuie oprite dacă pubela s-a umplut, KIOSK continua sa funcționeze datorita sistemului de redirecționare cu care este dotat. In timp ce una dintre pubele este plina, recipientele sunt redirecționate către următoarea pubela, permițând mașinii de colectare sa funcționeze permanent. Pentru client este foarte important ca experienta de returnare a recipientelor și implicit de colectare selectiva sa nu fie întrerupta de procesele administrative .

KIOSK permite preluarea de doze de aluminiu sau fier, recipiente reutilizabile de sticla și PET, cat și recipiente de PET și sticla reciclabile. Aparatele pot fi configurate sa accepte preluare de recipiente de toate formele.

Caracteristicile sistemului KIOSK

FUNCȚIONARE CONTINUA

Spre deosebire de alte sisteme de depozitare și management al deșeului care trebuie oprite dacă pubela s-a umplut, KIOSK continua sa funcționeze datorita sistemului de redirecționare cu care este dotat. In timp ce una dintre pubele este plina, recipientele sunt redirecționate către următoarea pubela, permițând mașinii de colectare sa funcționeze permanent.

CAPACITATE RIDICATA DE STOCARE

Fiind o unitate de tip container KIOSK poate fi configurat sa răspundă la orice tip de cerință de stocare. Acesta este scalabil și poate găzdui 1 pana la 8 pubele de mari dimensiuni, permițând preluarea de recipiente reciclabile de sticla, PET și/sau Doze, precum si recipiente reutilizabile de sticla si PET.

KIOSK este gândit pentru volume ridicate de recipiente si trafic intens de clienți.

EFICIENTA

  • Interfata usor de utilizat/intuitiva
  • Rapid si usor de curatat
  • Usor de personalizat

TEHNOLOGIA APARATELOR DE COLECTARE TOMRA

TOMRA FLOW TECHNOLOGY

Cea mai recenta tehnologie de recunoastere a recipientilor ofera aparatului capacitati unice pastrand in acelasi timp gradul ridicat de securitate si acuratete.